Companii

SIF Banat-Crişana: Interesul de a participa la privatizarea Poştei Române se menţine

SIF Banat-Crişana: Interesul de a participa la...

Autor: Roxana Pricop

29.05.2013, 18:46 440

SIF Banat-Crişana (SIF1) rămâne interesată de a participa la privatizarea Poştei Române chiar dacă până la 28 mai, data limită pentru depunerea ofertelor, societatea nu a reuşit finalizarea formării unui consorţiu care urma să cumpere dosarul de prezentare şi să depună oferta neangajantă.

Nici un investitor nu a depus o ofertă pentru privatizarea Poştei Române până pe 28 mai, astfel că Guvernul a decis să supună Poşta Române la restructurare şi să stabilească la 30 iunie 2014 termenul până la care vor putea fi depuse ofertele ferme şi angajante pentru privatizare.

"Depunerea ofertei nu s-a concretizat din cauza termenului scurt avut la dispoziţie, dar şi a reţinerilor potenţialilor parteneri cu privire la valoarea investiţiei şi la modalitatea de soluţionare a problemelor sociale preconizate a apărea în procesul de restructurare a Poştei Române. În măsura în care se va decide reluarea privatizării, SIF Banat-Crişana va continua demersurile de formare a unui consorţiu care să corespundă condiţiilor necesare desfăşurării procedurilor de privatizare şi care să aibă capacitatea să finalizeze cu succes atât procesul de privatizare, cât şi, mai ales, restructurarea şi eficientizarea companiei", au declarat reprezentanţii SIF Banat-Crişana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO