Companii

Sodexo: Trei din cinci companii vor oferi tichete cadou de sărbători angajaţilor

Sodexo: Trei din cinci companii vor oferi tichete cadou...

Autor: Mihaela Pascari

20.12.2016, 00:05 215
Tichetele cadou se află în topul prefe­rin­ţelor sezoniere pentru beneficiile extra­salariale, atât pentru angajatori, cât şi pentru angajaţii care îşi pot alege singuri cadoul pe care şi-l doresc. Astfel, trei din cinci companii care acordă beneficii extrasa­la­riale anga­ja­ţilor vor oferi anul acesta tichete cadou cu oca­zia Crăciunului, potrivit estimărilor So­dexo, emitentul de tichete care face parte din grupul francez cu acelaşi nume.

„Cele mai multe companii care îşi recompensează angajaţii cu tichete cadou Pass emise de Sodexo oferă valoarea ma­ximă deductibilă. Sodexo estimează că va emite anul acesta de Crăciun cu 32% mai multe tichete Cadou Pass, faţă de aceeaşi pe­rioadă a anului trecut“, a spus Adina Popa, di­rector de marketing şi dezvoltare în cadrul So­dexo Benefits & Rewards România. Va­loarea maximă a tichetelor cadou este de 150 de lei pentru un angajat.

Reprezentanta Sodexo mai spune că de anul acesta angajaţii beneficiază de scutirea totală de la plata impozitelor pentru tichetele primite dacă sunt acordate cu anumite ocazii şi în limita plafonului prevăzut de lege, care stabileşte valoarea maximă la 150 de lei per eveniment.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO