Sodexo: Trei din cinci companii vor oferi tichete cadou de sărbători angajaţilor

20 dec 2016 Autor: Mihaela Pascari

Tichetele cadou se află în topul prefe­rin­ţelor sezoniere pentru beneficiile extra­salariale, atât pentru angajatori, cât şi pentru angajaţii care îşi pot alege singuri cadoul pe care şi-l doresc. Astfel, trei din cinci companii care acordă beneficii extrasa­la­riale anga­ja­ţilor vor oferi anul acesta tichete cadou cu oca­zia Crăciunului, potrivit estimărilor So­dexo, emitentul de tichete care face parte din grupul francez cu acelaşi nume.

„Cele mai multe companii care îşi recompensează angajaţii cu tichete cadou Pass emise de Sodexo oferă valoarea ma­ximă deductibilă. Sodexo estimează că va emite anul acesta de Crăciun cu 32% mai multe tichete Cadou Pass, faţă de aceeaşi pe­rioadă a anului trecut“, a spus Adina Popa, di­rector de marketing şi dezvoltare în cadrul So­dexo Benefits & Rewards România. Va­loarea maximă a tichetelor cadou este de 150 de lei pentru un angajat.

Reprezentanta Sodexo mai spune că de anul acesta angajaţii beneficiază de scutirea totală de la plata impozitelor pentru tichetele primite dacă sunt acordate cu anumite ocazii şi în limita plafonului prevăzut de lege, care stabileşte valoarea maximă la 150 de lei per eveniment.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.12.2016

 
Cuvinte cheie:
cadou
, tichete
, angajati
, companii
, sarbatori
, acordare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide