Companii

Sortilemn Gherla vinde umeraşe de 6 mil. € către IKEA

Michael Brandhuber, manager general Sortilemn: Sperăm ca într-un interval de doi ani fabrica de umeraşe să producă la capacitate maximă.

Michael Brandhuber, manager general Sortilemn: Sperăm ca într-un interval de doi ani fabrica de umeraşe să producă la capacitate maximă.

Autor: Laurentiu Cotu

11.08.2013, 18:54 6959
Compania Sortilemn, unul dintre cei mai importanţi furnizori locali ai grupului suedez IKEA, mizează în acest an pe o cifră de afaceri de 5-6 mil. euro, realizată exclusiv din vânzarea de umeraşe către concernul suedez.
 
Sortilemn a investit la Gherla, judeţul Cluj, 9 mil. euro pentru realizarea, pe o suprafaţă totală de 11.000 mp, a unei fabrici de umeraşe. Compania a demarat producţia de umeraşe pentru IKEA încă din luna februarie şi a angajat până în prezent 240 de oameni.
 
„Sperăm ca într-un interval de doi ani fabrica de umeraşe să producă la capacitate maximă. Până în prezent au fost an­ga­jaţi 240 de oameni şi mai avem nevoie de încă 10 per­soane. A fost destul de uşor să găsim oameni pentru fa­brica de umeraşe, în condiţiile în care această activitate se adre­sează în principal femeilor“, a declarat pentru ZF Transil­vania Michael Brandhuber, manager general al Sorti­lemn. Oficialii Sortilemn au spus că pentru administrarea fa­bricii de umeraşe din Gherla a fost înfiinţată o nouă com­pa­nie, denumită C.H.I.P.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.08.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO