Companii

Spaniolii de la GED au trimis 12 mil. lei pentru agenţia de turism Happy Tour

Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour: Am efectuat o majorare a capitalului pentru a investi în creşterea companiei.

Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour: Am efectuat o majorare a capitalului pentru a investi în creşterea companiei.

Autor: Mădălina Panaete

05.05.2015, 00:06 545
Compania Happy Tour, una dintre cele mai mari agenţii de turism de pe plan local, a primit în luna martie o infuzie de capital de 11,7 milioane de lei de la acţionarul majoritar -  fondul spaniol din investiţii GED, arată datele de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.
 
„Am efectuat o majorare a capi­talului pentru a investi în creşterea companiei“, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour.
 
Grupul Happy Tour, care cuprinde agenţiile de turism Happy Tour, portalul de rezervări online Paravion, touroperatorul Prestige Tours şi Travel House (integrată ulterior în Happy Tour), a finalizat anul 2013 (ultimele date disponibile) cu afaceri de 60 mil. euro, în scădere faţă de nivelul de 67 mil. euro în anul precedent, conform datelor furnizate anterior de companie.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO