Investiţii în turism

Spaniolii de la GED au trimis 12 mil. lei pentru agenţia de turism Happy Tour

5 mai 2015 Autor: Mădălina Panaete

Compania Happy Tour, una dintre cele mai mari agenţii de turism de pe plan local, a primit în luna martie o infuzie de capital de 11,7 milioane de lei de la acţionarul majoritar -  fondul spaniol din investiţii GED, arată datele de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.
 
„Am efectuat o majorare a capi­talului pentru a investi în creşterea companiei“, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour.
 
Grupul Happy Tour, care cuprinde agenţiile de turism Happy Tour, portalul de rezervări online Paravion, touroperatorul Prestige Tours şi Travel House (integrată ulterior în Happy Tour), a finalizat anul 2013 (ultimele date disponibile) cu afaceri de 60 mil. euro, în scădere faţă de nivelul de 67 mil. euro în anul precedent, conform datelor furnizate anterior de companie.
 
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.05.2015

 
Cuvinte cheie:
agentie de turism
, spanioli
, agentii de turism
, plan
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide