Companii

Spitalul Monza vrea să deschidă o reţea de 50 de clinici de ambulatoriu în oraşele mici

Luca Militello, directorul spitalului Monza

Luca Militello, directorul spitalului Monza

Autor: Georgiana Mihalache

26.01.2018, 00:07 6738

Spitalul Monza, parte a grupului italian Policlinico di Monza, cel mai mare spital privat specializat în chirurgie cardiovasculară şi cardiologie intervenţională din ţară, deschide o reţea de clinici de ambulatoriu în domeniul cardiologiei în oraşele mici din România.

„Lansăm un nou proiect împreună cu Ares care se cheamă Ritmico, o reţea de clinici de ambulatoriu pe partea de cardiologie în oraşele mai mici. Mergem noi spre pacient, nu toţi pacienţii pot să se mute la Bucureşti sau în oraşele mari doar să facă o consultaţie“, a spus într-un interviu pentru ZF Luca Militello, directorul spitalului Monza.

Primul cabinet va fi deschis în Giurgiu în luna februarie şi în următorii cinci ani spitalul Monza vrea să ajungă la 50 de astfel de cabinete deschise împreună cu centrele Ares, specializate în cardiologie şi radiologie intervenţională.

 Consultaţiile din cabinetele pe care le va deschide Monza vor putea fi decontate pentru că spitalul va colabora cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO