Companii

Spitalul Sanconfind din Câmpina a ajuns la afaceri de 8 mil. lei în 2017, plus 60%

Spitalul Sanconfind din Câmpina a ajuns la afaceri de 8...

Autor: Georgiana Mihalache

21.05.2018, 00:05 265

Spitalul Sanconfind din Câmpina, judeţul Prahova, a înregistrat afaceri de 8 milioane de lei în 2017, în creştere cu 62% faţă de anul anterior, şi a angajat încă 91 de persoane în plus faţă de 2016, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Anul acesta, spitalul privat dezvoltat de antreprenorul Ioan Simion, cunoscut pentru afacerile din domeniul petrolier, a intrat şi pe nişa de specializări de zi după ce a primit aprobare să deschidă o secţie de 1.000 mp, în care vor fi 12 paturi pentru specialităţi chirurgicale şi medicale.

Ioan Simion a in­vestit peste 22 de mili­oane de euro în spitalul privat din Prahova, pri­ma investiţie a antre­prenorului în domeniul medical. El spunea într-un interviu pentru ZF că urmăreşte indi­catorii de rentabilitate pentru a vedea evoluţia aces­tora, dar nu se aşteaptă ca investiţia să fie ren­tabilă la început. Apa­riţia serviciilor me­dicale noi şi conso­li­darea celor existente influenţează de ase­me­nea rezultatele de la an la an, mai spunea Simion.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO