Companii

Ştefan Cherciu mai face o mutare în imobiliare şi investeşte 10 mil. euro în 200 de apartamente în Craiova

Ştefan Cherciu

Ştefan Cherciu

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.11.2017, 00:07 5555

Omul de afaceri Ştefan Cherciu, care controlează producătorul de sisteme de ferestre şi uşi Casa Noastră, investeşte zece milioane de euro într-un ansam­blu rezidenţial cu peste 200 de locuinţe în Craiova.

„Am început proiec­tul Decebal Residence, cu patru blocuri, 208 apar­tamente, dintre care 108 vor fi livrate în pri­ma fază“, spune Ştefan Cherciu.

Decebal Residence este dezvoltat prin firma Casa Noastră Imobiliare şi va avea apartamente de două şi trei camere.

Preţurile apartamentelor pornesc de la 57.000 de euro, potrivit datelor de pe site-ul proiectului.

Anul trecut, în municipiul Craiova au fost finalizate 330 de locuinţe, un nu­măr similar cu cel din 2015, potrivit da­telor de la Institutul Naţional de Statistică.

Pe lângă noul proiect de locuinţe, Cherciu mai finalizează două blocuri în Craiova în perioada ur­mătoare, rămânând să în­ceapă în luna ianuarie con­strucţia la alte două imo­bile, ultima fază din an­samblul rezidenţial de şapt­e blocuri pe care l-a de­marat în Craiova anul tre­cut, Bujorului Resi­dence. In­vestiţia totală este de 20 mil. euro, din care un sfert este valoarea terenului cumpărat încă din 2008. Antreprenorul craiovean spune că mai are şi alte terenuri pentru noi investiţii în viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO