Companii

Şucu: Provincia recuperează mai repede ca Bucureştiul

Şucu: Provincia recuperează mai repede ca Bucureştiul

Dan Şucu, Mobexpert: Am regăsit creşteri substanţiale de 20-25% în magazine din Bra­şov, Sibiu, Suceava. Foto Silviu Matei

Autor: Ioana David

15.10.2012, 00:07 1629

Omul de afaceri Dan Şucu, care deţine afacerea Mobexpert, un business de peste 110 mil. euro anul trecut, spune că magazinele din afara Bucureştiului care au scăzut cel mai mult în 2009 (primul an de criză în economia românească) recuperează pentru prima dată teren în 2012.

"Am regăsit creşteri substanţiale de 20-25% în magazine din Bra­şov, Sibiu, Suceava", a spus Dan Şucu, într-un interviu acordat ZF.

Grupul Mobexpert a înregistrat în primele nouă luni ale anului o creş­te­­re a vânzărilor de 6%, pe baza aces­tor magazine şi a vânzărilor de mobilă de exterior (pariul omului de afaceri pentru revitalizarea vânzărilor).

"Am reuşit să creştem pe nişe de piaţă care înainte de 2008 aproape că nu existau. Am avut o creştere mare pe zona de outdoor (mobila de exterior - n.red.) (...) Voiam să creştem cu 50% şi am crescut cu 48%. Ceva din outdoor mai vindem şi acum în octombrie. Însă acest segment a ajuns şi el la maturitate. Acum avem şi alte pariuri", a spus Dan Şucu.

Citiţi mai multe despre noile pariuri ale lui Dan Şucu în ediţia de mâine a ZF

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO