Companii

„Supermarket“ de pastile: Farmacia Tei ajunge în Dristor cu o unitate cât un Lidl

Farmacia Tei a în­re­gistrat anul trecut venituri de 119 mil. lei

Farmacia Tei a în­re­gistrat anul trecut venituri de 119 mil. lei

Autor: Georgiana Mihalache

14.11.2016, 00:07 28137
Farmacia Tei, business care a în­re­gistrat anul trecut venituri de 119 mil. lei, în creştere cu 43% faţă de anul ante­rior, s-a extins în Capitală şi a deschis în cartierul Dristor o unitate de 1.000 de metri pă­traţi, suprafaţă com­parabilă cu cea medie a unui ma­gazin Lidl, po­trivit datelor ZF. Noua unitate are 80 de angajaţi.

„Având în ve­de­re că farma­cia pe care o avem în Lacul Tei de 650 de me­tri este ne­în­căpătoare, ne-am gândit că ar fi bine ca persoanele din sectorul 3 şi 4 să vină în zo­na Dristor să se decon­gestioneze cea­laltă farmacie“, a spus Roxana Maftei, proprietara farmaciilor.

Unitatea din Dristor, deschisă la 7 noiembrie, este amplasată în acelaşi corp de clădire cu un magazin Mega Image din zonă, într-un spaţiu în­chiriat, fiind a treia farmacie con­tro­lată de antrepre­noa­rea Roxana Maf­tei, după far­ma­cia din bulevar­dul Tei şi unitatea Bebe Tei din cen­trul co­mer­cial Sun Plaza, care s-a des­prins din busi­nessul Far­macia Tei şi a de­ve­nit primul supermarket cu articole pentru copii.

georgiana.mihalache@zf.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO