Antreprenori locali

Supremia Alba Iulia: Achiziţia companiilor din Danemarca ne aduce un plus de 50% la business

16 feb 2016 Autor: Mădălina Panaete

Levente Bara, general manager şi proprietar al producătorului de condimente şi ingrediente pentru industria alimentară Supremia Grup, spune că în doi ani businessul pe care îl conduce va ajunge la afaceri de 260 mil. lei (58 mil. euro), cu 50% mai mult decât anul trecut.

Producătorul a cum­părat la finalul anu­lui trecut două com­pa­nii din Dane­mar­ca - Tama­co Trading şi Ta­maco Pak- cu activităţi în seg­mentul de ingre­diente alimentare, res­pectiv al amba­la­jelor, achiziţie care va pune umărul la creş­terea companiei din Alba-Iulia în următorii ani.

„Practic achiziţia com­pa­niilor din Danemarca ne asi­gură con­ti­nuitate la ex­port în ce pri­veşte piaţa scan­di­na­vă şi va genera anul acesta un plus de şapte mi­lioane de euro la cifra de afaceri a companiei,  iar în 2017 va genera în plus o ci­fră de zece milioane de eu­ro. Astfel, la finalul anului 2017 dorim o cifră consoli­da­tă de aproximativ 58 mi­lioa­ne de euro“, a spus Levente Bara, care a pus bazele producătorului care realizează circa 15% din vânzări la export.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.02.2016

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Supremia Alba Iulia
, Levente Bara
, achizitii
, Danemarca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide