Companii

Szarvadi incearca sa recastige controlul asupra Domo

03.06.2010, 15:41 33

Omul de afaceri Lorand Szarvadi, care a vandut in 2007 pentru62,5 mil. euro pachetul majoritar de actiuni la retailerul deelectronice si electrocasnice Domo, incearca sa recastige controlulasupra companiei si a facut o oferta in acest sens actionaruluimajoritar, fondul de investitii Trans Balkan Investments.

"Consiliul de administratie este in discutii cu actionariiminoritari ai TMD (TechnomarketDomo) in legatura cu o ofertaindicativa si nesolicitata de a cumpara participatia de 61,8%detinuta de TBIL (Trans Balkan Investments) in TMD. In timp ceconsiliul de administratie acorda atentia cuvenita acestei oferte,sunt luate in calcul si alte optiuni realiste pentru rezolvareaintr-un mod cat mai avantajos a problemei privind strangerea defonduri pentru achitarea datoriei catre State General Reserve Fundof Oman si in acelasi timp pentru finantarea dezvoltarii afaceriiTMD in sud-estul Europei", se arata intr-un raport al fonduluiTrans Balkan Investments.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO