Companii

T-Me Studios, companie din IT cu 5 milioane de dolari afaceri, vrea să se listeze la bursa românească

Matei Pavel şi Laurenţiu-Victor Bălaşa

Matei Pavel şi Laurenţiu-Victor Bălaşa

Autor: Liviu Popescu

18.07.2017, 00:07 2931

T-Me Studios, publisher de aplicaţii Android cu 15 mi­lioane de utilizatori lunar, caută broker pentru listarea la Bursa de Valori Bucureşti până la finele acestui an.

Acţionarii, doi tineri antreprenori de 27 de ani res­pectiv 30 de ani, vor să vândă 25-40% din capital şi ţintesc lis­tarea pe segmentul principal de tranzacţionare, ceea ce în­­seamnă că Timmy Studios ar pu­tea fi pri­ma compa­nie din IT listată pe pia­ţa principală a bursei ro­mâneşti.

„Nu ne-am hotă­rât la un broker anu­me. Sunt câteva com­pa­­nii cu care dis­cu­tăm în prezent“, spu­ne Matei Pavel, 30 de ani, unul dintre mem­brii fondatori care în pre­zent deţine 48,5% din start-up-ul românesc. El este ac­ţio­nar alături de Laurenţiu-Victor Bălaşa, 27 de ani, care deţine tot 48,5% din companie

Matei Pavel spune că anul trecut Lemur Labs, firma sub care este înregistrat brandul T-Me Studios, a avut afa­ceri de 5 mil. dolari şi un profit de 3 mil. dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO