Companii

Tarom a lansat serviciul de asigurări de călătorie în parteneriat cu Travel Guard Chartis

Autor: Mirabela Tiron

06.08.2012, 12:45 151

Tarom şi Travel Guard Chartis, furnizor mondial de asigurări de călătorie şi servicii de asistenţă, au lansat produse de asigurare de călătorie şi asistenţă turistică special concepute pentru pasagerii care aleg să călătorească pe cursele companiei aeriene naţionale. Începand cu luna iulie, aproximativ 600 pasageri au beneficiat de serviciile de asigurare puse la dispoziţie de compania aeriană şi de Travel Guard Chartis.

Procesul de rezervare pentru achiziţionarea asigurărilor de călătorie este integrat în procesul de achiziţionare a biletelor de avion.

"Includerea asigurărilor de călătorie în oferta Tarom reprezintă primul pas în diversificarea paletei noastre de servicii conexe transportului aerian pentru a le oferi pasagerilor noştri servicii complete de călătorie la standardele la care i-am obişnuit. Asigurarea de călătorie nu este obligatorie, dar indiferent de scopul deplasării este extrem de utilă, fie pentru călătoriile realizate în interes de serviciu, de afaceri, de muncă, pentru vizitarea rudelor şi prietenilor sau pentru cele de vacanţă", a declarat Andrei Popescu, reprezentant al Tarom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO