Companii

Tarom operează zborurile dinspre şi către Tel Aviv conform orarului normal

Tarom operează zborurile dinspre şi către Tel Aviv...

Autor: Liviu Iancu

23.07.2014, 13:22 177

Tarom menţionează că pasagerii au posibilitatea să modifice fără penalizări datele de călătorie, dar şi să solicite restituirea costurilor pentru bilet dacă au anulat călătăria.

Tarom a anuţat marţi seara anularea cursei RO 153/4 Bucureşti - Tel Aviv - Bucureşti, "pentru că nu putea fi operată în siguranţă".

"Ca urmare a mesajelor primite din partea autorităţilor de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, cursa RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv-Bucureşti din data de 22.07.2014 a fost anulată pentru că nu putea fi operată în siguranţă", a anunţat Tarom într-un comunicat.

Pasagerii cursei Tarom Bucureşti-Tel Aviv-Bucureşti care a fost anulată beneficiază de asistenţă, a asigurat compania.

Marţi seara, Agenţia europeană pentru siguranţa aeriană (AESA) a recomandat companiilor europene să evite cursele aeriene spre Israel până la stabilizarea situaţiei, din cauza riscului unor atacuri cu rachetă.

AESA a luat această decizie după un atac cu rachete care a avut loc în apropierea aeroportului din Tel Aviv.

Anterior, companiile aeriene Air France, Lufthansa, Delta, Air Canada, EasyJet au decis, de asemenea, suspendarea zborurilor spre Israel

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO