Companii

Tarom scoate la vânzare 3.600 de bilete de avion la 89 de euro fără taxe de aeroport

Tarom scoate la vânzare de mâine 3600 de bilete de avion la 89 de euro

Autor: Mirabela Tiron

26.04.2011, 18:23 231

Tarom pune la vânzare 3600 de bilete dus-întors către zecedestinaţii externe la tariful promoţional de 89 de euro (la care seadaugă taxe de aeroport) începând de astazi şi până pe 4 iunie,potrivit oficialilor companiei.

"Pe parcursul derulării promoţiei, destinaţiile se vor schimba,de la o săptămână la alta, iar la începutul fiecărei săptămâni vorfi anunţate noile destinaţii care intră în Maratonul de Primăvară",au transmis oficialii Tarom.

Numărul biletelor disponibile în cadrul acestei promoţii variazăîn funcţie de locurile disponibile şi de încărcătura cursei,potrivit oficialilor companiei.

Primele bilete care se vor vinde la preţuri promoţionale pot firezervate pentru călătorii dus-întors pe rutele Bucureşti-Istanbul,Bucureşti-Frankfurt, Bucureşti- Munchen, Sibiu- Munchen. Biletelelepentru o călătorie dus - întors, la tariful de 89 euro (plus taxede aeroport), vor putea fi cumpărate până pe data de 7 mai şi suntvalabile pentru călătoriile din perioada 2- 31 mai.

Preţul biletelor de avion cu taxele de aeroport incluse este de171 euro pe Bucureşti- Istanbul, 198 euro pe Bucureşti- Frankfurt,192 euro pe Bucureşti- Munchen şi 193 euro pe Sibiu- Munchen.

Tarom operează 13 zboruri directe pe săptămână pe rutaBucureşti-Istanbul, zboruri directe zilnice între Bucureşti şiFrankfurt, 9 zboruri directe pe săptămână între Bucureşti şiMunchen şi zboruri directe zilnice între Sibiu şi Munchen.

Anul acesta, Tarom estimează că va transporta peste 2,4 milioanede pasageri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO