Top zece evenimente din logistică şi transport în 2016, un an cu tranzacţii record

20 dec 2016 Autor: Mădălina Panaete

Piaţa de transport şi logistică a beneficiat din plin în acest an de creşterea economică, astfel că jucătorii au anunţat noi investiţii.

În plus, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spaţii logistice şi-a schimbat acţionarul, în timp ce un antreprenor român - Mircea Mihăilescu, proprietarul TTS - devine un jucător regional după ce a achiziţionat o companie în Ungaria. Pe de altă parte, nivelul RCA a fost principala problemă a transportatorilor în acest an.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.12.2016

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
logistica
, transport
, tranzactii
, actionari
, investitii
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide