TOPURI ZF

Topul celor mai mari zece producători de lactate din România

10 iun 2014 Autor: Mădălina Panaete

Principalii zece producători de lactate din România au avut anul trecut afaceri cumulate de peste 500 milioane de euro, liderul pieţei fiind în continuare Danone, singura companie care a depăşit pragul de 100 milioane euro. 

Pe locul doi a urcat Albalact, controlat de familia Ciurtin din judeţul Alba, urmat de Friesland­Campina România, care a pierdut po­ziţia secundă în industria lacta­telor luând în considerare doar cifra de afaceri pe o singură entitate fiscală. 

Grupul Friesland este format din trei com­panii: FrieslandCampina Ro­mânia, Napolact şi Industrializarea Laptelui Mureş, iar cumulat afacerile acestor trei companii ar depăşi rulajul liderului pieţei Danone.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
lactate
, producator
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide