Topul celor mai populare beneficii în rândul angajaţilor din multinaţionale: tichetele de masă, abonamentele medicale şi maşina sunt pe primele locuri

8 sep 2017 Autor: Adelina Mihai

Dana Sîntejudean, director general adjunct al Edenred România: Oamenii sunt interesaţi de beneficiile pe care le oferă compania. Angajaţii din generaţia Millennials au crescut, acum plătesc facturi şi au rate, iar companiile trebuie să se dea un pas înapoi, să gândească strategic

Tichetele de masă, abonamentele medicale private, maşinile de serviciu şi zilele suplimentare de concediu pe lângă cele legale sunt printre cele mai populare beneficii întâlnite în rândul multinaţionalelor din România în 2017, arată rezultatele studiului realizat de Korn Ferry Hay Group.

Astfel, în prezent 88% dintre angajaţii români din multinaţionale primesc tichete de masă ca beneficiu pentru fiecare zi lucrătoare. Conform legii, tichetele de masă sunt impozitate doar cu 16% (cota unică de impozitare) şi au o valoare maximă de 15 lei pe zi. Tichetele de masă sunt apreciate atât de angajaţi, cât şi de angajatori, şi mă refer aici nu doar la angajaţii multina­ţio­nalelor, ci şi la angajaţii companiilor româ­neşti, spun reprezen­tanţii emi­ten­ţilor de astfel de tichete.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.09.2017

 
Cuvinte cheie:
angajati
, tichete de masa
, beneficii
, multinationale
, abonamente
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide