Topul celor mai profitabile companii din România

Topul celor mai profitabile companii din România

Topul celor mai profitabile companii din România

  • Topul celor mai profitabile companii din România
Comentarii (6):
cristi - 25 august 2011, 11:23

Victore habar nu ai ce zici,sau esti adapat de la buget.Petrom mergea rau in pierdere cand era de stat.la fel merge cfr ul acuma,ca niste incapabili nu vor sa-l privatizeze.si sidexu baga gaura mare in buget cand era de stat.Cap ai minte ce-ti mai trebuie,ca boc minte si -si gaseste clienti sa puna botu .

Victor - 24 august 2011, 18:44

Cu profitul anual al Petrom, OMV poate cumpara in fiecarea an cate un PETROM dela Nastase, ca in 2000 !! Normal ar fi ca amortizarea unei investitii, prin profit, sa se faca in 10 -12 ani ! OMV este firma de stat asa ca Austria il declara pe Nastase cetatean de onoare pt ca a vandut PETROM Austriei

geretus - 24 august 2011, 14:22

@Eusebio
Bancile si-au facut provizioane cat casa in 2010 ( ca si in 2009) si adio profit...Ma refer la profitul asteptat ( pentru ca profit au avut oricum, nu le ducem noi grija)

ADRIAN - 24 august 2011, 12:59

Pt Eusebio,

Bancile nu au cum sa scoata profit fara sa dea oameni afara si sa lase provizioane la BNR. Daca ar da jumatate din angajati afara asa cum e normal si nu ar proviziona nimic la BNR sa vezi ca feti frumosi ai avea in top:)

sandero - 24 august 2011, 11:37

"saracele" petrom,romgaz,transgaz.hidroelectrica!ce se mai plang de tarife ca-s mici si ies in pierdere!mai ales cel mai mare hot din romania ,petrom.apropos,profitul pe 2010 a petromului era de peste 500 mil€,anuntat chiar de ei!

eusebio vangall - 24 august 2011, 11:06

da, am citit topul ... unde sunt bancile mult hulite care spoliaza populatia???

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide