Companii

Topul celor mai scumpe 10 hoteluri scoase la vânzare în România

Topul celor mai scumpe 10 hoteluri scoase la vânzare în...

Autor: Ioan Dornescu

26.03.2015, 11:34 570

Clasamentul celor mai scumpe hoteluri şi complexuri hoteliere scoase la vânzare, prezentat de spatiicomerciale.ro, include atât unităţi de cazare cu tradiţie de pe litoral, cât şi imobile moderne, de până la patru stele, situate în zona centrală a Capitalei.

Pe primul loc în clasamentul celor mai scumpe unităţi de cazare din România se situează un complex hotelier de pe litoral, listat la un preţ de 30 de milioane de euro. Situat la 38 de kilometri sud de Constanţa, în Neptun-Olimp, acesta este format din trei unităţi de cazare (hotelurile Amfiteatru, Belvedere şi Panoramic), toate structurate pe parter şi şapte etaje, cumulând peste 750 de camere.

În zona centrală din Arad este disponibil la vânzare la preţul de 25 milioane euro un hotel cu o capacitate de cazare de 40 de camere şi două apartamente. Unitatea include un restaurant, o sală de conferinţe şi una de fitness.

Pe locul al treilea este un hotel din zona centrală a Capitalei (Universitate - Magheru), clasificat la trei-patru stele şi cu un preţ de 18,95 milioane de euro. Structurat pe parter şi 13 etaje, imobilul este amplasat pe un teren de 1.100 de metri pătraţi şi dispune de o capacitate de cazare de 127 de camere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO