Companii

Transportatorul Dunca ia un credit de la Raiffeisen Bank pentru finanţarea activităţii curente

Romeo Dunca

Romeo Dunca

Autor: Mirabela Tiron

20.03.2017, 00:04 501

Dunca Expediţii, una dintre cele mai mari companii de transport marfă de pe piaţa locală, cu afaceri de 38 de milioane de euro, va contracta un credit de un milion de euro de la banca Rai­ffei­sen, arată datele din Monitorul Oficial.

„S-a hotărât în una­nimitate con­trac­tarea de la Raiffeisen Bank S.A. a unei faci­lităţi de credit sub formă de descoperit de cont (...) în scopul fi­nan­ţării activităţii cu­rente, în suma maxi­mă de un milion de euro în termenii şi condiţiile contractului de facilitate de credit“, arată da­tele din Monitorul Ofi­cial. Garan­tarea obliga­ţiilor aferente facilităţii de credit se  va face şi cu ipotecă mobi­liară asupra tutu­ror în­ca­sărilor aferente ori­căror con­tracte comerciale în­cheiate cu  compa­niile Continental AG, Procter & Gamble Distribution, Star Food,  Profi Rom Food şi Auto­mo­bile Dacia, arată datele din Monitorul Oficial. Contactat de ZF, Romeo Dunca, şeful companiei şi unul din acţionari, spune că finanţarea este luată pentru susţinerea activităţii şi că pe piaţa de transport de marfă este din ce în ce mai greu să rezişti. „Primele luni din acest an au fost mai slabe ca rezultate faţă de cele similare de anul trecut“, a precizat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO