Companii

Transportatorul Tabita Tour din Bistriţa a ajuns la 60 mil. lei, plus 5%

Transportatorul Tabita Tour din Bistriţa a ajuns la 60...

Autor: Laurentiu Cotu

02.04.2015, 00:06 633
Compania de transport Tabita Tour, parte a grupului Fila­delfia, din Bistriţa, deţinut de familia Sighiartău, a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de aproximativ 60 mil. lei (13,5 mil. euro), în creştere cu 5% faţă de anul anterior.
 
Bistriţenii au transportat anul trecut peste 130.000 de pasageri în România, Spania, Italia şi Franţa, mai mult cu 17% faţă de anul precedent.
 
„Am investit în modernizarea parcului auto, în sisteme IT menite să optimizeze şi să eficientizeze activităţile de transport, dar şi în pregătirea personalului. Planurile de dezvoltare continuă şi în acest an, fiindcă ne propunem să achiziţionăm încă trei autocare, să finalizăm terminalul de la Arad şi să demarăm construcţia unei noi clădiri administrative“, a declarat Ioan Sighiartău, directorul general al Filadelfia Group.
 
Compania a investit anul trecut 1,3 mil. euro în achiziţionarea a patru autocare noi (marca Setra ComfortClass 500 şi Mercedes Benz Tourismo 17RHD), dar şi în implementarea unui sistem informatic de gestionare şi control al parcului auto. Tot în 2014, bistriţenii au demarat lucrările pentru dezvoltarea unui terminal de îmbarcare-de­bar­care a pasagerilor la Arad, investiţie care se ridică la aproximativ 1 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO