Tranzacţie între antreprenori români: Dan Ostahie, patronul Altex a vândut un centru comercial din Fălticeni pentru 3,55 milioane euro. Banii vor merg către alte trei dezvoltări imobiliare

7 sep 2017 Autor: Cristina Rosca

Dan Ostahie a intrat în business cu importuri de televizoare second-hand ce erau recondiţionate şi comercializate apoi în magazinele din Piatra Neamţ. Astăzi el deţine businessul Altex, cu o reţea de peste 90 de magazine şi business de 2,7 mld. lei (600 mil. euro).

Compania imobiliară Cometex, controlată de omul de afaceri român Dan Ostahie, a vândut centrul comercial Nada Florilor din oraşul Fălticeni din judeţul Suceava în schimbul sumei de 3,55 milioane de euro (fără TVA). Cumpărătorul este un alt antreprenor local, Ioan Păiuş, care deţine mai multe afaceri în sectorul imobiliar. „Este o tranzacţie recentă, ce s-a semnat săptămâna trecută. Domnul Păiuş a venit către noi şi am con­si­derat că este un mo­ment oportun să vin­dem”, spune Dan Osta­hie, unul dintre cei mai pu­ternici antreprenori locali, cu­noscut în special pentru retai­lerul electro-IT Altex. Cometex este businessul din sectorul imobiliar al lui Ostahie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.09.2017

 
Cuvinte cheie:
centru comercial
, vanzare
, falticeni
, altex
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide