Tranzacţie pe piaţa imobiliară. Policolor a vândut cu 22 milioane euro terenul fabricii din zona Theodor Pallady din Capitală. Cumpărătorii terenului sunt Gabriel şi Alina Dobra şi Raul Ciurtin, fostul acţionar majoritar al Albalact

8 sep 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Producătorul de lacuri şi vopsele Policolor a semnat un precontract pentru vânzarea terenului pe care se află fabrica sa din Bucureşti în schimbul sumei de 22 de milioane de euro, sumă care urmează să fie achitată de către cumpărători în mai multe etape, potrivit informaţiilor publicate de Reconstruction Capital II, fondul de investiţii cipriot care deţine 40% din Policolor.

Din suma totală, 4,5 mil. euro au fost primiţi la semnare, în luna aprilie, şi 6,9 mil. euro în iunie, când a fost cedată jumătate din suprafaţa totală de 12 hectare. Policolor ur­mea­ză să mai primească 700.000 de euro în vara anului 2018 şi încă 9,9 mil. euro în iunie 2019, când va fi dat restul terenului către cumpărător. Fondul Reconstruction Capital II mai precizează că o parte din banii primiţi deja au fost folosiţi pentru a rambursa către acţionari împrumuturi în valoare de 3,7 mil. euro, bani primiţi la începutul acestui an.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Tranzacţie imobiliară
, Policolor
, vanzare
, teren
, fabrica
, Theodor Pallady
, Gabriel şi Alina Dobra
, Raul Ciurtin
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide