Companii

Încă o tranzacţie pe piaţa medicală privată. Fondul de investiţii american Rohatyn, proprietarul Animax, a intrat în afacerea reţelei de clinici de radioterapie Amethyst, creată de unul dintre fondatorii Sensiblu

Brandul nu are date privind compania care administrează clinicile şi rezultatele financiare pe piaţa locală.

Brandul nu are date privind compania care administrează clinicile şi rezultatele financiare pe piaţa locală.

Autor: Georgiana Mihalache

08.11.2019, 00:07 889

Amethyst are nouă clinici pe piaţa din Europa, două dintre ele fiind în România (Bucureşti şi Cluj), restul în Polonia, Italia, Franţa, Austria ♦ Obiectivele fondului de investiţii Rohatyn sunt de dezvoltare prin centre greenfield şi parteneriate cu spitale.

Fondul de investiţii Ame­rican Rohatyn a investit în reţeaua de clinici de radio­terapie Amethyst, pusă pe piaţă în 2010 de Ludovic Robert, unul dintre fondatorii reţelei de farmacii Sensiblu, într-o tranzacţie pentru care nu a fost dată valoarea tran­zacţiei.

„Reţeaua Ame­thyst este în poziţia de a se implica în cererea tot mai mare de tratare a cancerului în Europa, o boală care este din ce în ce mai prezentă din cauza stilului de viaţă şi a îmbă­trânirii populaţiei“, a spus Colin Clark, director în cadrul Rohatyn.

Stratulat, Albulescu şi Asociaţii şi Baker McKenzie au fost avo­caţii din partea Rohatyn, iar Ţu­ca, Zbârcea şi Asociaţii, au fost implicaţi în tranzacţie de partea Amethyst.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO