Companii

Tribunalul a respins intrarea în insolvenţă a dezvoltatorului complexului Green Lake

Autor: Cristina Cuncea

02.06.2011, 23:47 462

Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intrare în insolvenţăa firmei Greenlake Development, dezvoltatorul proiectuluirezidenţial Green Lake, din zona de nord a Bucureştiului şi a căruiprimă fază totalizând 160 de apartamente şi vile este dejafinalizată.

"Respinge cererea debitorului SC Greenlake Development SRL. Curecurs, în termen de şapte zile de la comunicare", se arată îndecizia Tribunalului Bucureşti. Cererea de intrare în insolvenţă afost depusă la sfârşitul lunii mai.

Green Lake este un proiect rezidenţial de 110.000 metri pătraţi,construit pe un teren de 107.000 de metri pătraţi pe malul laculuiGriviţa de compania de dezvoltare imobiliară Quality LivingDevelopers (QLD), aparţinând unui grup de oameni de afaceri dinGrecia, prin intermediul Greenlake Development.

QLD a anunţat opt proiecte imobiliare în România. La sfârşitullui 2009, datoriile firmei depăşeau 155 de milioane de lei (peste36 milioane de euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO