Companii

Tribunalul Ilfov respinge cererea Succes Nic Com de intrare în insolvenţă, dar deschide un nou dosar la cererea băncile creditoare

Tribunalul Ilfov respinge cererea Succes Nic Com de...

Autor: Cristina Roşca

27.01.2015, 11:39 3967

Tribunalul Ilfov a respins cererea grupului Succes Nic Com de intrare în insolvenţă, însă a aprobat cererile băncilor creditoare Banca Transilvania şi Piraeus Bank de deschidere a unui alt dosar cu acelaşi obiect.

„Respinge ca neîntemeiată cererea debitorului SC Succes Nic Com SRL cu sediul in Loc. Voluntari (...) având ca obiect deschiderea procedurii generale a insolvenţei. (...) disjunge cererile creditorilor Banca Transilvania SA Sucursala Tg-Jiu şi Piraeus Bank Romania SA, califică cererile de intervenţie formulate drept cereri de deschidere a procedurii şi dispune trimiterea lor Compartimentului Registratură pentru constituirea unui nou dosar având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei la cererea creditorilor, care se repartizează aceluiaşi complet, cu termen la 10.03.2015, orele 09.00, cu citarea părţilor”, potrivit dosarului.

Antreprenorul gorjean Nicolae Sarcină a cerut în urmă cu câteva săptămâni insolvenţa grupului Succes care are activităţi în mai multe domenii, printre care retail, producţie de carne, prelucrarea lemnului şi comerţ cu carburanţi. Compania Succes Nic Com a terminat anul 2013 cu afaceri de peste 350 mil. lei, în creştere cu aproape 4%, şi un profit de 1,1 mil. lei. Compania a avut profit în fiecare an în perioada 2008-2013, datele pentru anul trecut nefiind disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO