Companii

Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi divizia de fiscalitate promovează nouă avocaţi în poziţii de asociaţi şi îşi consolidează practica pe zona preţurilor de transfer

Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi divizia de fiscalitate...

Autor: Roxana Rosu

18.01.2018, 13:08 476

Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi divizia de fiscalitate au promovat la finele anului trecut nouă avocaţi şi consultanţi fiscali în cadrul firmei, consolidând astfel practica în domeniul preţurilor de transfer.

Societatea de avocaţi Ţuca Zbârcea & Asociaţii a promovat 7 avocaţi la statut de Senior Associate şi, respectiv, Managing Associate.

Astfel, de la 1 ianuarie 2018, avocaţii Maria Monica Capotă, Raluca Chelaru, Carmen Cristea, Oana Mareş, Alexandru Mitră, Niura Moisei au devenit Senior Associate, în timp ce Diana Agafiţei a fost promovată la statutul de Managing Associate. Numirile sunt în departamentele de dreptul concurenţei, litigii şi arbitraje comerciale, drept societar/comercial, drept imobiliar. 

De asemenea, divizia de fiscalitate a firmei de avocatură, Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax SRL, i-a promovat pe Alexandru Mănucu şi Izabela Stoicescu în poziţia de Tax Manager şi a cooptat-o pe Andreea Florian în calitate de Tax Senior Manager. Andreea Florian are o experienţă profesională de peste 10 ani, dobândită în firme de consultanţă fiscală din cadrul Big4, precum şi din eşalonul secund. Ea va fi implicată în dezvoltarea practicii în domeniul preţurilor de transfer pentru firma de consultanţă fiscală. În prezent, echipa Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax SRL numără 9 consultanţi fiscali, cărora li se adaugă alţi 5 avocaţi specializaţi în contencios administrativ fiscal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO