Companii

Tuca Zbarcea se asociaza cu un fost ambasador si deschide un birou in Madrid

Tuca Zbarcea se asociaza cu un fost ambasador si deschide un birou in Madrid
10.12.2009, 23:22 284

Firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, cea mai marefirma de pe piata locala in functie de veniturile incasate in 2008(18,5 milioane de euro), va deschide saptamana viitoare primulbirou in afara tarii, la Madrid, in asociere cu fostul ambasador alSpaniei la Bucuresti Pablo Garcia-Berdoy.

Ambasadorul Spaniei din perioada 2005 - 2009, impreuna cuavocatul Jaime Fuster, fost managing partner al firmei spanioleGarrigues pentru Europa Centrala si de Est, au fondat recent ofirma de consultanta in capitala Spaniei, care s-a asociat cuavocatii locali pentru a infiinta firma Tuca Zbarcea &Asociatii si Fuster Garcia-Berdoy, care isi propune a fi o punte ainvestitorilor spanioli catre Romania.

"Dorinta noastra este sa devenim punctul de legatura intreinteresele comunitatii de afaceri din peninsula iberica sioportunitatile investitionale pe care Romania le ofera si care,avem convingerea, vor deveni mult mai numeroase odata cu iesireadin criza economica", spune Florentin Tuca (foto), managing partneral Tuca Zbarcea & Asociatii.

In urma cu mai bine de un an, una dintre cele mai mari firmespaniole de avocatura - Garrigues - a intrat pe piata localaprintr-o fuziune, targetand, de asemenea, cea mai mare parte ainvestitorilor spanioli, prezenti in Romania in special in domeniulconstructiilor si imobiliarelor, dar si al energiei.

Printre clientii spanioli cu care Tuca Zbarcea lucra deja pepiata locala se numara firme precum GED, Grupo Prasa, Hercesa,Volumetric sau Sedesa, precum si banca La Caixa. Singura prezenta aunei firme romanesti in strainatate pana la ora actuala erareprezentata de birourile din Austria, Elvetia si Cipru ale firmeiBostina & Asociatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO