Companii

TUI TravelCenter/ Eurolines estimează o cifră de afaceri de 66 mil. euro în 2014, în creştere cu 30%

TUI TravelCenter/ Eurolines estimează o cifră de...

Autor: Dana Pasca, Vasile Magradean

31.10.2014, 00:00 351

Cosmin Marinof, director de vânzări la TUI TravelCenter/Eurolines, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că la finalul anului 2014 vor funcţiona în total 77 de agenţii la nivel naţional, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"TUI TravelCenter/Eurolines a înregistrat pe primele trei trimestre din acest an o cifră de afaceri de 52,2 milioane de euro şi estimăm că vom încheia anul cu o cifră de afaceri de 66 de milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de anul trecut. E o cifră de afaceri mare, care continuă trendul de creştere. Sunt mai mulţi factori care ne-au adus la aceste rezultate, primul fiind educaţia şi trainingul angajaţilor, la care se adaugă oferta diversificată şi extinderea agenţiilor. Dacă în 2011, când am intrat în România, aveam 52 de agenţii, în 2014 vom avea 77, urmând să mai deschidem alte şase în cursul anului 2015. Vom deveni, astfel, cea mai mare reţea locală de agenţii din România", a spus Marinof.

Marinof a participat, joi, la Cluj-Napoca, la inaugurarea celei de-a patra agenţii a TUI TravelCenter/ Eurolines din municipiu, în urma unei investiţii de 50.000 de euro.

"Clujul este a doua piaţă de turism din România, iar creşterile sunt semnificative", a mai spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO