Companii

Turcii de la ETI încep angajările la fabrica de dulciuri Craiova

Turcii de la ETI încep angajările la fabrica de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.02.2015, 00:07 1858

ETI, una dintre cele mai mari companii din industria alimentară din Turcia, care are în derulare o investiţie de 40 mil. euro într-o fabrică de dulciuri la Craiova, a dat startul angajărilor în unitatea de producţie care va fi gata în a doua parte a acestui an.

Grupul a anunţat anul trecut că va angaja 300 de oameni. Fabrica va începe producţia în octombrie 2015, potrivit celor mai recente date. Unitatea va avea o suprafaţă de 75.800 de metri pătraţi, dintre care circa 18.500 mp reprezintă fabrica propriu-zisă.

România este prima investiţie a grupului în afara Turciei şi este una dintre cele mai mari investiţii făcute în industria locală a dulciurilor în ultimii ani, în condiţiile în care în România nu s-a mai deschis o fabrică de la zero în industria alimentară de peste 20 mil. euro de trei ani.  Grupul ETI este o afacere de familie, care în prezent are şapte fabrici în care lucrează 7.000 de oameni, şi exportă produsele din portofoliu în 40 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO