Turcii de la Yildiz Entegre investesc încă 10 mil. euro într-o companie de logistică şi într-o fabrică de produse chimice

14 sep 2017 Autor: Roana Rotaru

Grupul derulează o investiţie de 150 mil. euro într-o fabrică de MDF în comuna Oarja din judeţul Argeş unde a angajat deja 280 de oameni.

Turcii de la Yildiz Entegre investesc încă 45 mil. lei (10 mil. euro) în companiile Yildiz Logistică, care va facilita exportul propriei pro­ducţii, şi Yildiz Chem, care va fabrica pro­duse chimice destinate industriei lem­nului, produse care sunt folosite în pro­cesul tehnologic de realizare a plăcilor de lemn MDF. Companiile Yildiz Logistică şi Yildiz Chem au solicitat ajutoare de stat în valoare de circa 2,4 mil. lei (530.000 euro) trecând deja de primele etape din procesul de obţi­nere a fondurilor, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor. Valoarea ajutorului de stat solicitat de compania Yildiz Logistică se ridică la aproape 900.000 de lei (200.000 euro) şi ar urma să creeze 26 de locuri de muncă la Constanţa. Yildiz Chem va primi 1,5 mil. lei (330.000 euro) pentru 43 de locuri de muncă în Argeş.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2017

 
Cuvinte cheie:
fabrica
, investitii
, logistica
, produse
, turci
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide