Companii

Un antreprenor care a investit 2,2 mil. euro într-un hotel din Mamaia în 2013: Investiţia se recuperează în zece ani, suntem în cea mai bună staţiune

Un antreprenor care a investit 2,2 mil. euro într-un...

Autor: Mirabela Tiron

08.07.2016, 17:00 9564
Enache Nancu, un antreprenor care a construit în 2013 un hotel de patru stele (Scapino Hotel) în centrul staţiunii Mamaia, în apropiere de Cazinou, în urma unei investiţii de 2,2 milioane de euro, spune că este mulţumit de rezultatele unităţii hoteliere, care funcţionează cu 75%-80% din camere ocupate în timpul săptămânii.

„Mamaia este clar cea mai bună staţiune de pe litoral. Hotelul aduce venituri de circa 200.000 de euro pe an şi avem turişti şi în timpul săptămânii în sezon, atât români, cât şi străini“, a declarat Enache Nancu pentru ZF. Hotelul pe care îl conduce, poziţionat la doar 100 de metri de Marea Neagră şi deschis tot timpul anului, are o capacitate de 33 de camere şi apartamente, dar şi o sală de evenimente şi un restaurant italienesc cu o tradiţie de 20 de ani.

Staţiunea Mamaia este cea mai populară de pe litoralul românesc şi datorită facilităţilor de divertisment pe care le oferă prin cluburile de lux pe care le are. În apropierea hotelului Scapino se află clu burile de pe plajă  Tan Tan, Crush, Princess şi Crema, dar şi Coyote Ugly sau Café del Mar, potrivit datelor de pe site-ul hotelului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO