Companii

Un antreprenor din judeţul Satu Mare investeşte 3,3 mil. euro într-o fabrică de ambalaje de hârtie. Investiţia vine din fonduri europene şi din aportul unui partener german

Un antreprenor din judeţul Satu Mare investeşte 3,3...

Autor: Simona Tatu

04.09.2017, 00:05 1147

Cristian Lazăr, un antreprenor din judeţul Satu Mare, are în plan să construiască o fabrică de ambalaje de carton în valoare de circa 3,3 milioane de euro, suma provenind din bani europeni şi de la un partener german. El nu a oferit numele companiei germane care va face această investiţie.

Fabrica va fi construită în cadrul parcului industrial Bistriţa Sud, din localitatea Sărata, judeţul Bistriţa-Năsăud, pe un teren de 2.000 mp şi va avea circa 60 de angajaţi.

„Investiţia în hala de tipar împreună cu utilajele de tipar va depăşi 1,5 mil. euro şi se va re­­aliza în parteneriat cu un pro­ducător din Ger­mania. Uti­­lajele necesare pentru secţia de ştanţare vor necesita al­te investiţii, de circa 1,8 mil. euro, cofinan­ţate în proporţie de peste 50% din fonduri euro­pene. Terenul conce­sio­nat este de 3.500 de mp, iar su­pra­faţa construită va fi de 2.000 mp“, a spus Cristian Lazăr.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO