ANTREPRENORI LOCALI

Un antreprenor din Piatra-Neamţ, cu vânzări de 5,5 mil. euro din instalaţii termice, vrea să-şi extindă afacerea în franciză

7 dec 2017 Autor: Mădălina Panaete

Dorin Căpitanu, coproprietar al Dolinex: Mă bazez pe o economie în creştere, cu un avans mai mic al sectorului imobiliar şi mai mare pentru industrie şi infrastructură. Trebuie pornită roata industrială în România

Compania Dolinex, o afacere de familie specializată în comercializarea de echi­pamente şi accesorii pentru instalaţii termice şi sanitare, va încheia acest an cu afaceri de 5,45 de milioane de euro, în creştere cu 17% faţă de anul precedent.

„Anul 2017 este un an foarte bun. Vom încheia anul cu un număr de 48 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 5,45 de milioane de euro. Anul acesta, am majorat numărul de angajaţi cu 12%, cifra de afaceri cu 17% şi în plus am reuşit să creş­tem numărul de clienţi în distribuţie cu 30%. Această evoluţie s-a datorat dezvol­tării pe orizontală a companiei şi creşterii numărului de clienţi în regiune şi în mediul online“, a declarat Dorin Căpitanu, unul din­tre proprietarii companiei din Piatra Neamţ (jud. Neamţ). El spune că anul acesta chel­tuielile cu salariile, combustibilii, utilită­ţile şi serviciile suplimentare ale companiei au crescut, astfel că marja de profit a rămas la aproximativ acelaşi nivel cu cel din 2016. Anul trecut, marja profitului net al compa­niei s-a situat la 7%, conform datelor de pe mfinante.ro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2017

 
Cuvinte cheie:
ANTREPRENORI LOCALI
, antreprenor
, Piatra-Neamţ
, instalaţii termice
, franciză
, dolinex
, echipamente
, Dorin Căpitanu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide