Companii

Un antreprenor român va livra sisteme video pentru Renault. „După dezvoltarea şi livrarea camerei de marşarier pentru Dus­ter, Falcon dezvoltă, în prezent, un nou accesoriu."

Dan Cuţui

Dan Cuţui

Autor: Bogdan Alecu

23.05.2017, 00:07 2314

Dan Cuţui, antreprenorul care controlează compania Falcon Electronics, specializată în sisteme electronice pentru automobile, precum alarme, sisteme audio şi video, dezvoltă în prezent o cameră video pentru a fi montată în partea frontală a automobilului şi a dezvoltat un sistem de supraveghere pentru modelele Dacia.

„După dezvoltarea şi livrarea camerei de marşarier pentru Dus­ter, Falcon dezvoltă, în prezent, un nou accesoriu pentru grupul Re­nault: cameră video frontală cu unghi de vizualizare de 180 de gra­de. De asemenea, am proiectat un DVR (sistem de înregistrare video - n. red.) integrat cu Wi-Fi pentru mo­delele Dacia, disponibil din ianuarie 2017“, a declarat Dan Cuţui.

Camera video ce va fi montată frontal va permite vizualizarea spaţiilor înguste şi cu vizibilitate extrem de redusă, cum ar fi ieşirea de pe străzi sau din parcări extrem de înguste. Astfel de sisteme se regăsesc în special în segmentul premium şi de lux, fiind opţionale pe automobile cu o parte frontală mai mare precum BMW Seria 7.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO