Companii

Un brand nou în retail: austriecii de la Immofinanz trec patru centre comerciale sub brandul VIVO!

Un brand nou în retail: austriecii de la Immofinanz trec...

Autor: Roxana Rosu

21.10.2016, 00:04 708
Immofinanz, unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari din România, cu un portofoliu de aproape un miliard de euro la nivel local, aduce brandul de retail VIVO! pe piaţa românească şi începe un proces de rebranding pentru cele patru centre comerciale din portofoliu, de la Cluj, Constanţa, Piteşti şi Baia Mare.

Cele patru centre comerciale - Polus Center Cluj,  Maritimo Shopping Center Constanţa,  Piteşti Mall şi  Gold Plaza Baia Mare - au o suprafaţă totală de 147.000 de metri pătraţi, iar brandul VIVO! va deveni operaţional anul viitor. 

 „Ne concentrăm pe consolidarea brandurilor în cadrul portofoliului nostru, întrucât acestea reprezintă un avantaj competitiv clar pentru o companie imobiliară ce deţine câteva sute de proprietăţi în Europa”, a declarat Dietmar Reindl, chief operating officer al companiei austriece.

 Procesul de branding va presupune schimbarea completă a identităţii vizuale şi modernizarea spaţiilor interioare. Reprezentanţii dezvoltatorului nu au precizat ce buget au alocat pentru trecerea mallurilor din România la brandul VIVO!.

 „Toate cele patru centre au înregistrat, de la an la an, creşteri procentuale de până la două cifre în ceea ce priveşte traficul”, a adăugat Sorin Vişoianu, country manager operations România la Immofinanz.

 Proprietăţile de retail ale Immofinanz în România au o suprafaţă închiriabilă totală de 147.000 metri pătraţi, echivalentul a 12,4% din portofoliul total de retail al companiei. Astfel, Immofinanz se situează printre primii cinci proprietari locali în ceea ce priveşte dimensiunea portofoliului. Centrele comerciale sunt în prezent închiriate în totalitate şi au fost vizitate de peste 25 de milioane de persoane în 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO