Companii

Un bucureştean şi-a făcut o super afacere din pasiunea lui din copilărie. „La început a fost foarte greu, dar acum suntem pe val"

Un bucureştean şi-a făcut o super afacere din pasiunea...

Autor: Ioana Matei

12.07.2014, 14:22 5509

Un inginer şi un economist au renunţat la o afacere în publicitate şi la munca în multinaţionale pentru a se dedica unui business de familie născut dintr-o pasiune din copilărie.

Cu câteva momente înainte de începerea interviului cu Business Magazin, Cătălin Câmpeanu se afla pe lacul din Mogoşoaia, măsurând adâncimea apei, lângă un excavator care făcea săpături în lac. „Aici va fi un parc acvatic gonflabil, primul de acest tip din România“, explică pasionat antreprenorul în vârstă de 36 de ani, de profesie inginer, proiectul de „aqua glide“, pentru care investiţia s-a ridicat la peste 100.000 de euro.

VIDEO ZF Live. "Mogoşoaia o să devină un pol al sporturilor nautice". Urmăriţi emisiunea ZF Live de luni, 7 iulie, cu Cătălin Câmpeanu, Bărci în Bagaje

Parcul acvatic gonflabil Acvamania se va alătura afacerii Kara Sails, care prin brandul Bărci în Bagaje vinde echipament nautic, cu o cifră de afaceri de 250.000 de euro anul trecut, şi Green Adventure, cu activităţi în zona turismului de aventură, cu venituri de circa 100.000 de euro.

Citiţi povestea lui Cătălin Câmpeanu în Business Magazin. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO