Companii

Un constructor din Argeş vrea să facă blocuri în Libia

Un constructor din Argeş vrea să facă blocuri în Libia

Foto Silviu Matei

Autor: Andreea Neferu

06.02.2013, 00:07 1373

Building Astrom, o companie de construcţii din judeţul Argeş cu afaceri de 70 mil. lei anul trecut, participă la licitaţii în Libia unde doreşte să se implice în construcţia de locuinţe, spitale private şi infrastructură. Aceasta nu este însă prima încercare a companiei pe pieţele din Africa.

"În Libia există miliarde de dolari care urmează să fie investite, iar datoria noastră e să reuşim să prindem cât mai multe. Participăm la licitaţii şi pentru locuinţe, şi pentru zona de industrial, infrastructură, spitale private", spune Marian Drăgoi, unul dintre acţionarii Building Astrom.

Compania ia în calcul noi proiecte în Libia, după ce înainte de izbucnirea revoltelor din această ţară în 2011, Buil­ding Astrom a finalizat un contract de construcţii de 3 milioane de dolari, potrivit celor mai recente informaţii.

De asemenea, compania a mai câştigat în 2011 în Maroc un contract pe mai mulţi ani, de 34 mil. euro, pentru construirea a 12 blocuri de apartamente, cu patru etaje.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO