Un director financiar de 31 de ani a câştigat bursa de EMBA oferită de ZF şi WU Executive Academy

6 oct 2017 Autor: Adelina Mihai

Anual, 200-300 de manageri din România finalizează cursurile unuia dintre cele 12 programe de Executive MBA şi MBA disponibile pe piaţa locală. De la începutul anilor ‘90 până în prezent, peste 6.000 de absolvenţi au primit o diplomă de MBA sau de Executive MBA oferită de una dintre şcolile locale de afaceri, potrivit datelor centralizate de ZF.

Absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj şi al unui masterat la aceeaşi instituţie, Nuţ are şi o diplomă de ACCA, o calificare internaţională.

Marius Gabriel Nuţ, un manager în vârstă de 31 de ani care ocupă funcţia de director financiar la Carrion Expedition, companie specializată în transportul frigorific al produselor horticole, a câştigat bursa ZF în valoare de 25.000 de euro pentru a urma cursurile programului de EMBA oferit de WU Executive Academy. Costul integral al programului de EMBA al şcolii de afaceri din cadrul Universităţii de Ştiinţe Economice şi Administrative din Viena este de 35.000 de euro, restul de 10.000 de euro fiind cheltuieli suportate de către câştigătorul competiţiei, la care s-au înscris circa 30 de manageri anul acesta. Absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj şi al unui masterat la aceeaşi instituţie, Nuţ are şi o diplomă de ACCA, o calificare internaţională pentru specialiştii din domeniul financiar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 
Cuvinte cheie:
director
, financiar
, bursa
, castigare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide