Companii

Un farmacist din Bacău: „Avem oferte la ordinea zilei, ca antibioticul, la şase ore, dar nu vrem să vindem“

Un farmacist din Bacău: „Avem oferte la ordinea zilei,...

Autor: Georgiana Mihalache

09.03.2018, 00:07 3858

Salofarm, un lanţ local de 17 farmacii din Bacău, înfiinţat în urmă cu 27 de ani, a înregistrat anul trecut afa­ceri de circa 7 milioane de euro (peste 32 mil. lei), în creştere cu 18% faţă de 2016. Bogdan Palade, farmacis­tul care se ocupă de afacere, spu­ne că primeşte oferte din partea marilor jucători, însă deocamdată nu se gândeşte să vândă businessul de familie.

„Marii jucători vin cu oferte în permanenţă, sunt la ordinea zilei, ca antibioticul, la şase ore, dar nu se pune problema să vindem. Poate în viitor, dar nu ştiu, nu este predictibilitate pe zona asta, dar deocamdată rezistăm şi nu avem în plan să facem o vânzare“, a spus pentru ZF Bogdan Palade.

Toate farmaciile Salofarm sunt localizate în oraşul Bacău, însă planurile de extindere vizează şi restul oraşelor din judeţ, printre care Oneşti, Moineşti, Comăneşti, Târgu-Ocna, acolo unde farmacistul vrea să achizi­ţioneze licenţe.

Bogdan Palade a menţionat că după investiţiile de anul trecut, printre care deschiderea a două puncte de lucru şi a unui magazin cu produse pen­tru copii sub conceptul Bebe Care, anul acesta aşteaptă ca afacerile să atingă pragul de 10 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO