UN START-UP PE ZI

Un fost concurent la Masterchef ajunge la 25.000 de euro din prăjituri

9 nov 2015 Autor: Mihaela Pascari

Vlad Mureşan, 30 de ani, şi-a deschis propria cofetărie în Cluj-Napoca imediat după participarea la concursul Masterchef în 2013, iar pariul „dulce“ l-a costat 20.000 de euro, bani proveniţi din surse proprii.

Tânărul nu a reuşit să prindă finan­ţă­rile acordate de către stat, dar s-a amibiţio­nat să pună pe piaţa clujeană brandul „Un dulce de la Vlad Mure­şan“, care foloseşte în toate reţetele ciocolata în proporţie de 80%.

„Investiţia iniţială a fost de 20.000 de euro. Banii au fost din surse proprii, întrucât dosarul depus pentru a obţine fonduri a fost respins în 2014. Anul acesta am depus un nou dosar pentru a ac­ce­sa aceste fonduri şi ieri am primit scrisoarea de respin­gere din nou“, spune Vlad Mu­­reşan, fondatorul cofe­tăriei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.11.2015

 
Cuvinte cheie:
START-UP
, Vlad Mureşan
, Masterchef
, prajituri
, cluj napoca
, concurs
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide