Companii

Un fost concurent la Masterchef ajunge la 25.000 de euro din prăjituri

Salerie foto. Sursa foto: https://www.facebook.com/DulceLaboratorCofetarie

Salerie foto. Sursa foto: https://www.facebook.com/DulceLaboratorCofetarie

Autor: Mihaela Pascari

09.11.2015, 00:00 7437

Vlad Mureşan, 30 de ani, şi-a deschis propria cofetărie în Cluj-Napoca imediat după participarea la concursul Masterchef în 2013, iar pariul „dulce“ l-a costat 20.000 de euro, bani proveniţi din surse proprii.

Tânărul nu a reuşit să prindă finan­ţă­rile acordate de către stat, dar s-a amibiţio­nat să pună pe piaţa clujeană brandul „Un dulce de la Vlad Mure­şan“, care foloseşte în toate reţetele ciocolata în proporţie de 80%.

„Investiţia iniţială a fost de 20.000 de euro. Banii au fost din surse proprii, întrucât dosarul depus pentru a obţine fonduri a fost respins în 2014. Anul acesta am depus un nou dosar pentru a ac­ce­sa aceste fonduri şi ieri am primit scrisoarea de respin­gere din nou“, spune Vlad Mu­­reşan, fondatorul cofe­tăriei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO