Companii

Un fost manager al producătorului de pâine Titan a cumpărat magazinele Casa Brutarilor şi BelfornoFresh

Dragoş Şerb

Dragoş Şerb

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.08.2016, 00:07 3316

Dragoş Şerb, fostul director al magazinelor cu produse de panificaţie Casa Brutarilor şi Belforno Fresh, a pre­luat reţeaua de 45 de unităţi de la Goodmills România (fostă Titan SA). Maga­zi­nele, 9 sub bran­dul Casa Bru­tarilor şi 36 Belforno, sunt operate în prezent prin intermediul firmei Bake Expert. Ulte­rior tranzacţiei, 3 ma­­ga­zine Belforno au fost deja transformate în Casa Brutarilor, în con­diţiile în care de la înce­putul anu­lui compa­nia a înce­put un proiect de trans­formare a magazinelor sub noul brand.

„Până la finalul anului viitor re­ţea­ua de magazine va fi împărţită în 30 de magazine Casa Brutarilor şi 15 ma­gazine Belforno. Conceptul Casa Bru­ta­rilor a prins foarte bine şi ne do­rim să ata­căm şi zonele premium ale Capi­talei. Magazinele Belforno vor trece şi ele printr-un proces de transformare cu îmbunătăţirea imaginii atât la interior, cât şi la exterior şi vrem să oferim o experienţă de cumpărare îmbunătăţită şi în ele“, a spus Dragoş Şerb, care are peste zece ani de experienţă în in­dustria alimentară.

Înainte de a lucra pentru produ­cătorul pâinii Titan, el a activat ca CEO în cadrul Natura SRL, companie deţinută de Daniel Guzu care are în portofoliu brandurile Ana are şi Casa Panciu. De asemenea, el a lucrat şi în cadrul producă­to­ru­lui de pâine VelPitar. Antreprenorul nu dă detalii despre valoarea tran­zacţiei, ci explică faptul că achiziţia s-a făcut printr-un mix de finanţare ban­cară şi fonduri proprii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO