Companii

Un furnizor din Focşani al Hugo Boss angajează 200 de oameni

Un furnizor din Focşani al Hugo Boss angajează 200 de...

Autor: Cristina Roşca

08.06.2015, 00:07 1650
Producătorul de textile Artifex, care realizează în Focşani haine pentru unele dintre cele mai importante branduri de modă din lume precum Hugo Boss, Massimo Dutti, Lacoste Premium sau COS, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 150 de milioane de lei (34 de milioane de euro), cu 25% mai mare decât în 2014 şi de două ori mai mare decât în 2010, când compania a intrat în totalitate în portofoliul elveţienilor de la Akris.

Bernard Cheere, CEO-ul Artifex, îşi aminteşte că atunci când a preluat poziţia actuală, în 2010, compania avea afaceri de 72 mil. lei şi 950 de angajaţi. Astăzi are 120 mil. lei şi 1.500 de salariaţi. După cifra de afaceri şi numărul de angajaţi, Artifex este unul dintre cei mai mari jucători din industria textilă din România.

„Vom continua să recrutăm în următorii doi ani 100-200 de oameni deoarece avem cereri multe din partea clienţilor.“ CEO-ul Artifex afirmă că salariile plătite angajaţilor sunt în linie cu cele oferite de piaţă, însă acestora li se adaugă beneficii suplimentare precum asigurare medicală pentru salariaţi şi pentru familia acestora, tichete de masă şi transport.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO