Un grup cu 2.500 de angajaţi din Piteşti: A trebuit să ne organizăm propriile şcoli profesionale

12 iul 2016 Autor: Mădălina Panaete

Silviu Badea, director şi acţionar în cadrul producătorului de componente Grup Industrial Componente din Piteşti, spune că una dintre marile probleme cu care se confruntă compania este legată de faptul că nu există şcoli profesionale şi de aici lipsa forţei de muncă.
 
„Ne găsim în situaţia de a lucra cu echipe de oameni care au peste 50 de ani şi din urmă nu vine nimic. A trebuit să improvizăm noi şcoli profesionale şi să ne formăm matriţeri, mecanici sau tehnici“, a declarat managerul în cadrul conferinţei „Capitalul privat românesc - o şansă pentru dezvoltarea economică a României“, organizată de ZF împreună cu Banca Transilvania la Piteşti.
 
Aceasta a fost una dintre opririle  proiectului ZF Antreprenorii României, evenimentul care aduce în prim-plan problemele şi şansele de dezvoltare ale capitalului românesc fiind organizat şi în alte oraşe din ţară precum Timişoara, Sibiu, Braşov, Iaşi, Craiova, Constanţa şi Alba Iulia. Iniţiativa ZF va continua în toamnă în alte oraşe din ţară precum Cluj-Napoca, Oradea şi Galaţi. 
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2016

 
Cuvinte cheie:
grup
, pitesti
, scoli profesionale
, angajati
, componente
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide