Companii

Un grup de 20 de avocaţi se desprinde din „şcoala“ Muşat & Asociaţii

Miruna Suciu este specializată în domenii precum energie, fuziuni, achiziţii şi privatizări

Miruna Suciu este specializată în domenii precum energie, fuziuni, achiziţii şi privatizări

Autor: Cristina Rosca

28.01.2016, 00:06 3197
Din casa de avocatură Muşat & Aso­ciaţii, una dintre cele mai vechi şi cele mai cunoscute de pe piaţa locală, s-au desprins recent avocatul partener Miruna Suciu, alături de alţi trei parteneri, precum şi o echipă de 16 avocaţi. Cei 20 vor să îşi dezvolte pro­pria lor casă de avocatură, potrivit datelor ZF.
 
Contactat de ZF, avo­catul Gheorghe Muşat, fondatorul şi cel care conduce casa de avocatură Muşat & Aociaţii, nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect. Până la închiderea ediţiei nici Miruna Suciu nu a putut fi contactată pentru comentarii. Specializată în domenii precum energie, fuziuni, achiziţii şi privatizări, Miruna Suciu lucrează pentru casa de avocatură de 16 ani, iar din 2005 este partener.
 
Casa de avocatură Muşat şi asociaţii a fost fondată în 1990 de Gheorghe Muşat, iar potrivit Baroului Bucureşti numără 93 de avocaţi, una dintre cele mai extinse echipe de pe piaţă. „Şcoala“ Muşat & Asociaţii, aşa cum o numesc mulţi, a trecut însă prin multe schimbări şi „divorţuri“ de avocaţi care şi-au înfiinţat propriile lor case de avocatură.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO