Companii

Un mic producător de cosmetice vrea să construiască o hală de producţie de 100.000 euro din fonduri europene

Un mic producător de cosmetice vrea să construiască o...

Autor: Roana Rotaru

06.12.2016, 00:05 2286
Milena Tudor (50 ani), o fostă econo­mistă din Bucureşti, a renunţat la cariera ei acum patru ani pentru a-şi înfiinţa o afacere din fabricarea pro­duselor cosmetice, un start-up care i-a adus vânzări totale de 23.000 de euro anul trecut, de care se ocupă împreună cu fiul său, Eduard Constantinescu (29 ani), fost balerin de profesie.

Compania Miledy Naturals a fost înfiinţată în anul 2011 cu o investiţie iniţială de 10.000 de euro, din care 5.000 de euro fonduri europene, restul fiind capital privat, provenit din economiile lui Eduard Constantinescu care a muncit timp de cinci ani în SUA.

„Abia în martie 2012 am intrat cu produsele noastre pe piaţă pentru că a trebuit să obţinem multe avize, aprobări, fiecare produs având propriul dosar cosmetic. Vânzările companiei au crescut de la an la an, iar anul acesta mizăm pe o creştere a cifrei de afaceri de 15-20% faţă de anul precedent. Strategia noastră de piaţă a fost să scoatem produse de calitate la preţuri mici, ca să acoperim cât mai mult din piaţă. Nu am vrut să ne adresăm doar unui public cu venituri mari“, a declarat pentru ZF Milena Tudor, acţionar al companiei Miledy Naturals.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO