Antreprenori locali

Un producător de pufarine din Botoşani vinde de 8 mil. lei către Lidl şi Profi

18 mai 2017 Autor: Roana Rotaru

Produc[torul de cereale ex­pan­date Doma din judeţul Botoşani, o com­panie deţinută de doi antreprenori ro­mâni, a vândut anul trecut pufarine, ce­­reale expandate tip ron­de­le şi ar­pacaş de circa 8 mil. lei (1,8 mil. euro).

În 2017, conducerea Doma spe­ră la vân­zări cu 30% mai mari, datorită creş­terii ca­pacităţii de producţie.

„Vindem în Lidl, Profi, iar prin dis­tri­buitori produ­sele noastre ajung în 15-20 de judeţe din ţară. Expor­tăm până în 5% din total vânzări prin inter­me­diari în Spania, Italia şi Anglia. Pia­ţă de desfa­ce­re există, trebuie doar să o cu­­ce­resc“, a spus Gabriel Huţanu, ad­­mi­­nistratorul companiei.

Fabrica de pufarine are o capa­cita­te de producţie de 250 de tone de ce­reale expandate pe lună, însă com­pania cu 40 de angajaţi lucrează deocamdată la jumătate din capacitatea de producţie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.05.2017

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, botosani
, pufarine
, fabrica
, angajati
, capacitate
, lidl
, cereale ex­pan­date
, Doma
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide