Companii

Un român de 39 de ani, recrutat de Ursus ca vicepreşedinte financiar

Claudiu Fuiorea

Claudiu Fuiorea

Autor: Mădălina Dediu Panaete

04.09.2015, 00:07 2214

Ursus Breweries, cel mai mare jucător de pe piaţa berii, l-a numit pe Claudiu Fuiorea, un executiv cu peste zece ani de experienţă internaţională în compania Mondelez (Kraft Foods), în funcţia de vicepreşedinte financiar, devenind astfel şi membru în consiliul de administraţie al companiei.

Claudiu Fuiorea, 39 de ani, preia conducerea finanţelor unei companii cu afaceri de 1,4 mld. lei anul trecut, în scădere uşoară faţă de anul precedent. Anul trecut, producătorul a intrat pe pierdere netă, înregistrând un minus de aproape 900.000 de lei.

Executivul este şi singurul român din consiliul de administraţie al Ursus Breweries, o poziţie pe care a mai ocupat-o în trecut doar Octavian Buzoianu, cel care a condus compania pe vremea când avea „cartierul general“ la Cluj. Fuiorea are o experienţă de peste 15 ani în cadrul fostei companii Kraft Foods şi în cadrul Mondelez (care s-a desprins din Kraft Foods), începându-şi cariera în finanţe în 1997.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO