Companii

Un român de 40 de ani, numit de NEPI director al proiectului Mega Mall din Pantelimon

Sorin Scîntei conduce din 2009 centrul comercial City Park Constanţa. Foto: Victor Ciupuliga

Sorin Scîntei conduce din 2009 centrul comercial City Park Constanţa. Foto: Victor Ciupuliga

Autor: Cristi Moga

03.12.2014, 00:07 2358

Sorin Scîntei, un manager român de 40 de ani care conduce din 2009 centrul comercial City Park din Constanţa, a fost desemnat general ma­nager al proiectului Mega Mall din cartierul bucureştean Pan­te­li­mon, o investiţie de 165 de milioane de euro a grupului sud-african NEPI.

În prezent, managerul continuă să gestioneze administrarea mallului din Constanţa, dar de luni până joi este prezent pe şantierul din Panteli­mon, pe care se construieşte unul dintre cele mai mari malluri din Bucu­reşti, care va avea o suprafaţă închiriabilă de 72.000 de metri pătraţi.

„Suntem în proces de închidere a casei şi am început predarea spaţiilor către chiriaşi“, a precizat pentru ZF Sorin Scîntei, deschiderea mallului fiind programată în luna martie a anului viitor.

Cele mai puternice malluri din Capitală, AFI Palace Cotroceni şi Bă­neasa Shopping City, sunt conduse de manageri străini, şi anume de israelianul Israel Vizel şi, respectiv, grecul Geor­gios Argentopoulos.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO